Contact

Contact

Contact Vele lijnen staan open

Contact Vele lijnen staan open

Via de Contact pagina zijn er vele mogelijkheden om met ons in contact te komen voor meer informatie etc. Verder hebben we op deze pagina ook de CopyRights opgenomen voor verschillende groepen gebruikers.

Ga naar de site Bijbelonderzoek

Deze site is opgezet door Hans van Wingerden (site structuur, tekeningen, technische deel en ingesproken delen). waarbij Annie Profijt de verschillende schriftlezingen heeft verzorgd. Onze adviseur is de schrijver van het boek “Geen Uitstel Meer”.

Je kunt ons voor alle onderwerpen mbt deze site contacten via Hans en het beschikbare

Contactformulier.

Dit kan betrekking hebben op het gebruik, materiaal, de Bijbel of studiemateriaal.

CopyRights

Alle rechten van deze site en tekeningen behoren toe aan de eigenaar van deze site. Geen enkel deel van deze studie en publicatie mag worden gekopieerd of opgeslagen op een informatiedrager of op geen enkele wijze worden verzonden, elektronisch, mechanisch, fotokopie,  zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar van deze site. Deze internetsite bevat informatie, diagrammen, video’s, tekeningen, plaatjes en teksten die vallen onder de CopyRights rechten volgens de Nederlandse wetgeving. Toestemming wordt gegeven aan de volgende rechtspersonen of organisaties:

 1. Persoonlijk gebruik:
  1.1 Niet noodzakelijk om de eigenaar van deze site te informeren.
  1.2 Bron van de informatie is: https://bijbel-profetie-eindtijd.nl/
  1.3 CopyRight verzoek: Niet nodig. Natuurlijk stellen wij het op prijs als jij ons informeert over het gebruik via Hans en het Contactformulier.
  1.4 Type licentie: Volledige CopyRights
  1.5 Kosten voor deze licentie: GEEN kosten aan verbonden
 2. Groepen:
  2.1 De eigenaar van deze site moet vooraf worden ingelicht via Hans en het Contactformulier.
  2.2 Bron van informatie: De gebruikers van elke groep moet over de oorsprong van de informatie worden ingelicht. Deze is: https://jvwing.nl/bijbelse-encyclopedie/
  2.3 CopyRights verzoek: via Hans en het Contactformulier. Het is noodzakelijk om aan te geven, wat het gebruik en het doel van de informatie is voor de betreffende groep.
  2.4 Type licentie: Volledige CopyRights
  2.5 Kosten voor deze licentie: GEEN kosten aan verbonden
 3. Vrij gebruik of beperkt gebruik van alle diagrammen, video’s, tekeningen, plaatjes en teksten.
  3.1 Een overeenkomst met de eigenaar van deze site via Hans en het Contactformulier.
  3.2 Bron van informatie: In het reproductie materiaal moet duidelijk zichtbaar zijn wat de oorsprong van de informatie is. De oorsprong van de informatie is: https://jvwing.nl/bijbelse-encyclopedie/
  3.3 CopyRights verzoek voor gebruik van al of een gedeelte van het materiaal of een beperkt gebruik van diagrammen, tekeningen en teksten.
  3.4 Type licentie: Een overeenkomst m.b.t. de CopyRights rechten.
  3.5 Kosten voor deze licentie: Overeenkomstig de licentie: Overeengekomen prijs.